|

Juokseville on laadukkaiden ja kovassa käytössä testattujen juoksu- ja urheiluvarusteiden asiantunteva erikoiskauppa. Meidän tuotteillamme juokset ja liikut mukavammin ja ilman hiertymiä - ja suoriudut paremmin.

Tarinamme

Olemme aina olleet intohimoisia juoksun ja kestävyysurheilun harrastajia ja halunneet käyttää maailman mukavimpia ja toimivimpia varusteita. Visiossamme kenenkään ei tarvitse liikkua huonosti istuvissa ja nopeasti kuluvissa vaatteissa ja varusteissa. Parhaiden tuotteiden löytäminen on kuitenkin yksittäiselle liikkujalle haastavaa. Niinpä aloimme tarjota asiakkaillemme itse testaamiamme ja parhaiksi havaitsemiamme tuotteita - jotta sinä voit liikkua mukavammin ja suoriutua paremmin.

Miksi tilaisit meiltä?

Tuotteemme ovat juoksijoiden ja urheilijoiden suunnittelemia ja testaamia. Niissä on panostettu laatuun ja käytettävyyteen, minkä vuoksi ne ovat mukavia ja kestävät käytössä pitkään.

Liikkuessa on tärkeää, että varusteet istuvat hyvin päällä, eivätkä ne hierrä tai paina. Myymissämme tuotteissa näihin asioihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Myymme ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka ovat oikeasti hintansa arvoisia. Tämän takia juoksijat ympäri maailmaa rakastavat niitä ja antavat huippuarvosteluja.

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua, sillä harrastamme itse juoksua ja kestävyysurheilua, joten osaamme auttaa kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Olemme suomalainen verkkokauppa ja toimitamme kaikki tuotteet omasta Suomessa sijaitsevasta varastostamme.

Hyödynnä paljousalennus: kun tilaat 3 kpl samaa tuotetta, saat 10 % alennuksen. Kaikkiin vähintään 75 € ostoksiin ilmainen toimitus.