ALOITA TUOTTEIDEMME JÄLLEENMYYJÄNÄ


Maahantuomme Swiftwick-, Aerodaks- ja Runderwear-tuotteita jälleenmyyjien käyttöön.

- Uniikit tuotteet sopivat erityisen hyvin urheiluliikkeisiin, retkeilykauppoihin, pyöräilykauppoihin ja kuntosaleille

- Varasto ja tuotetuki Suomessa, kaikkia tuotteita hyvin saatavilla

- Saatavilla valmistajien koko tuotevalikoima

- Ota valikoimaasi uniikkeja ja laadukkaita tuotteita, joilla selkeät erottumistekijät

- Jälleenmyyjänä saat käyttöön asiantuntevan tuotetuen, loistavat ja erottuvat tuotteet sekä luotettavat toimitukset ja takuukäsittelyt


Swiftwick: Urheilijoiden suunnittelemat Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, USA:ssa pienessä paikallisessa tehtaassa. Sukat ovat erittäin laadukkaat ja kestävät ja niillä on hyvin korkea käyttäjätyytyväisyys. Swiftwick-sukat eroavat tavallisesta urheilusukasta kestävyydellä, mukavuudella ja kosteudensiirto-ominaisuuksillaan. Valikoimassa on paljon eri malleja ja värivaihtoehtoja eri tarkoituksiin, esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, retkeilyyn ja kuntosalille. "Best seller" monille pyöräily- ja urheiluliikkeille USA:ssa.

Runderwear: Uniikki tuotesarja saumattomia ja hiertämättömiä urheilualusvaatteita. Suunniteltu etupäässä juoksuun, mutta sopivat loistavasti myös muuhun urheiluun, esimerkiksi pyöräilyyn. Runderwear on voittanut monia palkintoja ja tuotteet ovat käytössä kestäviä ja erittäin pidettyjä. Runderwear on myös virallinen England Athleticsin urheilualusvaatekumppani.

Aerodaks: Miesten urheilualushousut, jotka on suunniteltu etupäässä juoksuun. Monet ultrajuoksijat käyttävät Aerodakseja niiden keveyden ja hiertämättömyyden vuoksi. Valmistettu Australiassa paikallisessa tehtaassa.


Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla info@juokseville.fi. Annamme lisätietoa tuotteista ja hinnoittelusta, ja pääset nopeasti aloittamaan jälleenmyyjänä!

Voit ostaa tuotteitamme myös suoraan Suppilog-palvelusta.

Kyllä, lähetä minulle lisätietoa yhteistyömahdollisuudesta: