|

Käyttäjätyytyväisyys yli 4,8 / 5,0 tuhansien arvostelujen perusteella.

Katso ja tilaa Swiftwickin urheilusukat täältä:

Urheilijoiden suunnittelemat, Tennesseessä, Yhdysvalloissa valmistetut Swiftwick-sukat toimivat kaikissa olosuhteissa - todistetusti.

"Pelkästään laadukkaan sukan juoksufiilis on sitä tasoa, että halvat sukat jäävät kauppaan. Tähän kun lisää todella laadukkaan materiaalin, kestävyyden ja ennen kaikkea hyvän ja toimivan suunnittelun on Swiftwick tullut jäädäkseen kaappiin. Suurta mielihyvää antaa myös sukkien tyylikäs ja näkyvä väritys, joka pysyy kirkkaana pesujen jälkeenkin." - Team Liikup

"Aspire Zero: Hyvin istuva kesäsukka. Swiftwickin varrettomat juoksusukat ovat joustavat, ja ne istuvat jalan ympärille tukevasti. Hengittävät ja miellyttävät sukat eivät hierrä, ja hyvin muotoillun kantaosan ansiosta ne pysyvät paikallaan juostessa. L-koon sukka oli sopiva eurokokoa 43 käyttävälle testaajalle." - Juoksija-lehti

"I love these socks for longer distances. They're great for blister prevention and are very breathable (I'm a super sweater). These are the only socks I wear for runs longer than a half-marathon distance. They also come in different cushion levels and heights - my trail shoes come up higher on the back of my ankle, so I have specific pairs for the road versus trails." - Staci Griffith Rogge, polkujuoksija ja ultramaratoonari, Richmond, Virginia (Self)


Meidän ja tuhansien muiden käyttäjien mielestä Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!


Swiftwickin sukat auttavat sinua parempiin suorituksiin ja ne tekevät liikunnasta vieläkin mukavampaa.

Kaikki sukat eivät ole samanlaisia. Useimmat sukat eivät sovi hyvin juoksemiseen tai muuhun aktiiviseen liikkumiseen - ne istuvat huonosti, niiden materiaalit ovat heikkolaatuisia ja saumat aiheuttavat hiertymiä. Swiftwickillä tämä kaikki ajateltiin toisin - haluamme tarjota sinulle parhaan käyttämäsi sukan ikinä, täydellisellä istuvuudella ja joka tilanteeseen. Korkealaatuisista kuiduista valmistetut Swiftwick-sukat erottuvat edukseen muun muassa seuraavilla ominaisuuksilla:

1 - Ylivoimainen kosteudensiirtokyky: jalat pysyvät kuivina äärimmäisissä olosuhteissa ja sukat eivät ala haista.

2 - Täydellinen istuvuus: kompressoitu sukka myötäilee jalan muotoja ja estää hiertymät tehokkaasti.

3 - Kestävä rakenne: sukat kestävät pitkään kovaa käyttöä ja lukemattomia pesukertoja ilman, että värit haalistuvat tai istuvuus ja muoto kärsivät. Jo pelkästään kestävyytensä ansiosta ne maksavat itsensä käytössä takaisin.

Swiftwickin sukat on nimensä mukaisesti suunniteltu toimimaan kosteissa olosuhteissa ja silloin, kun jalat hikoavat paljon esimerkiksi lämpiminä kesäpäivinä. Sukan rakenne ja kuidut toimivat niin, että kosteuden päästyä kengän sisälle se ei jää hautumaan sukkaan, vaan siirtyy tehokkaasti ulkopuolelle. Tämän huomaa käytännössä esimerkiksi tilanteissa, joissa astuu vesilammikkoon ja koko jalka ui vedessä - muutaman minuutin kuluttua vesi on poissa ja jalat eivät tunnu enää yhtään märiltä. Yhdessä erinomaisen istuvuuden kanssa tämä ominaisuus tekee sukista sellaiset, että ensimmäisen käyttökerran jälkeen et välttämättä enää halua laittaa muita sukkia jalkaan!


Toimitus vain 2,90 € ja ilmainen vähintään 50 € tilauksiin!


Nyt iso osa Swiftwick-sukista -30 % Black Friday -alennuksessa 29.11.2020 asti!