|
Miesten ultrakevyet urheilualushousut
Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut Miesten ultrakevyet urheilualushousut
AERODAKS

Miesten ultrakevyet urheilualushousut

MIEHET. Miesten AERODAKS-alushousut juoksuun, urheiluun ja liikuntaan. Juokse kevyesti ilman hiertymiä ja alushousujen liimautumista kelistä välittämättä.

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
10%

ESIMERKKILAJIT: JUOKSU - POLKUJUOKSU - SUUNNISTUS


Tilaamalla 3 kpl tai enemmän, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Juoksetko vanhoissa puuvilla-alushousuissa? Hiertääkö ja painaako? Silloin valintasi on juoksuun ja urheiluun suunnitellut AERODAKS-alushousut.

Australiassa suunnitellut ja valmistetut sekä Suomessa testatut AERODAKS-alushousut juoksuun. Nämä eivät hierrä eivätkä liimaudu ihoon märälläkään kelillä.

Miesten AERODAKS-alushousut ovat kevyet ja tukevat, eivätkä ne hierrä ollenkaan edes märällä tai hiostavalla kelillä. Ne ovat siis ihanteellinen valinta etenkin kestävyysjuoksuun ja suunnistukseen, mutta sopivat muuhunkin urheiluun loistavasti.

Ainutlaatuinen malli

Riittävän leveä lantion kohdalta, ei sivusaumoja, ei keskiompeleita. Kevyt kokonaisrakenne, etuosassa kaksinkertainen kangas ainutlaatuisella leikkauksella. Näiden yksityiskohtien ansiosta AERODAKS-alushousut takaavat pienemmän ärsytyksen, enemmän mukavuutta ja paremman suorituskyvyn.

Huippulaadukas verkkokangas

Laadukas, elastinen kangas, joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. Vahva ja erittäin kevyt reikäneulos (150 g/m2). Alushousut siirtävät hien ja kosteuden tehokkaasti, mikä tuntuu vähempänä painona ja liimautumisen tunteena.

Leveä kuminauha

Laadukas kudottu kuminauha - erittäin kestävä, liikkuu ja joustaa, mutta ei kapene vedettäessä. Mukavantuntuinen ratkaisu, eikä paina lantiota.

Ei sivusaumoja

Materiaali kiertyy lonkkiesi ympärille ilman yhtäkään sivuommelta. Tämä yhdessä leveän kudotun kuminauhan ja sopivan leikkauksen kanssa vähentää alushousujen liikkumista, hankaamista ja paineentunnetta iholla.

Kaksinkertainen kangas etupuolella

Kaksinkertainen reikäneulos etupuolella ilman keskiommelta suojaa sinua epämiellyttävältä hiertämiseltä ja etuosan liikehdinnältä.

Poistettava kiristysnyöri

Litteä kiristysnyöri antaa lisäsuojaa rankemmassa urheilussa ja sijaitsee ulkopuolella, jotta se ei ärsytä. Voit halutessasi poistaa kiristysnyörin, ja silti AERODAKS-alushoususi pysyvät täydellisesti paikallaan vyötärön kuminauhan ansiosta.

Kokotaulukko

Jos tykkäät löysemmästä mallista, valitse yhtä kokoa suurempi vaihtoehto. Meidän tavallisesti M-kokoinen testaajamme koki koon 32 aika napakkana ja valitsi itselleen käyttöön hieman löysemmän koon 34. Sopivan kireyden saa säädettyä kiristysnyörin avulla.


AERODAKS-koko3032343638
KokoSMLXL2XL


Vaihto- ja palautusoikeus sekä kokeilutakuu

Valitse sinulle sopiva koko yllä olevan kokotaulukon mukaan. Jos kuitenkin käy niin, että haluat vaihtaa kokoa tai tehdä palautuksen, sinulla on 30 vuorokauden mittainen vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Huomaathan kuitenkin, että alusvaatteiden täytyy olla hygieniasyistä avaamattomia, muuten emme voi palauttaa kustannuksia. Myönnämme kuitenkin ensimmäiselle tilauksellesi kokeilutakuun - palautamme kustannukset yhdestä tuotteesta, jos 30 vuorokauden sisällä tilauspäivämäärästä ilmoitat, että et tuotetta kokeiltuasi ole tyytyväinen ja haluat palauttaa alushousut takaisin. Voit lukea lisää vaihto- ja palautuspolitiikastamme sekä kokeilutakuusta sopimusehdoista. Emme myy käytettyjä ja kokeiltuja alushousuja eteenpäin, joten voit olla varma, että toimitamme sinulle aina vain uusia ja käyttämättömiä tuotteita.

Toimitus

Toimitamme nopeasti ja varmasti suoraan Suomen varastoltamme. Toimituskulut Suomeen 7,90 € ja ilmainen toimitus vähintään 75 € ostoksiin. Kaikissa toimitusvaihtoehdoissa on seuranta.

Huippujuoksijoiden mielipiteitä AERODAKS-tuotteesta:

Brendan Davies ★★★★★

4 x AURA Ultra Runner of the Year

2 x Ultra168 AU Ultra Runner of the Year

"Super comfortable and work well in any race, short to ultra distance. They are the first bit of kit I put on on race morning - and they always set me up for a great day!"

Rob Krar ★★★★★

2 x World Ultra Runner of the Year

2 x Western States 100 Winner

"AERODAKS are my go-to brief for training and racing anytime I wear tights, half-tights or capri shorts. Ultra breathable and ultra light - they're everything I need and nothing I don't."

Lisää käyttäjien kokemuksia muun muassa näistä linkeistä:

http://runninggrooveshark.com/2016/11/27/aerodaks-review/

https://beardontherunblog.wordpress.com/2016/11/27/aerodaks-mens-sports-briefs-review/

http://wesgibsonfortherunofit.blogspot.com/2016/08/review-aerodaks.html