|
VIBE Five - sukat polkujuoksuun
VIBE Five - sukat polkujuoksuun
Swiftwick

VIBE Five - sukat polkujuoksuun

UNISEX. Tekniset keskikorkeat sukat polkujuoksuun. Maltillinen kompressio ja vaimennus.

25,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
10%

ESIMERKKILAJIT: POLKUJUOKSU


Tilaamalla 3 kpl tai enemmän, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Tekniset keskikorkeat sukat polkujuoksuun. Keskikorkea varsi (12,5 cm). Maltillinen kompressio ja vaimennus sopeutuvat vaatimuksiisi. Sukassa on korkea Olefin-kuitupitoisuus takaamaan optimaalisen kosteudensäätelyn. Lähes näkymätön varvassauma ehkäisee rakkojen muodostumista. Keskikorkea varsi nousee pohkeelle antamaan suojaa.

  • Maltillinen vaimennus
  • Hengittävä ja ärsyttämätön päällysosa
  • Olefin-kuitu poistaa kosteutta ja kuivuu nopeasti
  • Ei hierrä

45 % Nylon / 45 % Olefin / 10 % Spandex


Asiakasarvosana yli 4.4 / 5.0 (valmistajan sivulta).


Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia juoksuun. Valikoimastamme löytyy täydelliset juoksusukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Kokotaulukko

Swiftwick-sukkien koko on hyvin täsmällinen. Jos jalkasi koko on kahden kokoluokan rajalla, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Swiftwick-kokoSMLXL
Euro-koko35-3839-4243-4546-48


Vaihto- ja palautusoikeus

Valitse sinulle sopiva koko yllä olevan kokotaulukon mukaan. Jos kuitenkin käy niin, että haluat vaihtaa kokoa tai tehdä palautuksen, sinulla on 30 vuorokauden mittainen vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Huomaathan kuitenkin, että sukkien täytyy olla hygieniasyistä avaamattomia, muuten emme voi palauttaa kustannuksia. Voit lukea lisää vaihto- ja palautuspolitiikastamme sopimusehdoista.

Toimitus

Toimitamme nopeasti ja varmasti suoraan Suomen varastoltamme. Toimituskulut Suomeen 7,90 € ja ilmainen toimitus vähintään 75 € ostoksiin. Kaikissa toimitusvaihtoehdoissa on seuranta.