|
ASPIRE Twelve - kompressiosukat juoksuun ja suunnistukseen
ASPIRE Twelve - kompressiosukat juoksuun ja suunnistukseen ASPIRE Twelve - kompressiosukat juoksuun ja suunnistukseen
Swiftwick

ASPIRE Twelve - kompressiosukat juoksuun ja suunnistukseen

UNISEX. Tekniset polvimittaiset kompressiosukat juoksuun ja suunnistukseen. Ohuet, tukeva kompressio.

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
10%

ESIMERKKILAJIT: JUOKSU - SUUNNISTUS


Tilaamalla 3 kpl tai enemmän, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Tekniset polvimittaiset kompressiosukat juoksuun ja suunnistukseen. Tukeva kompressio ja ohut profiili. Tukeva kompressio tukee jalan muotoa ja vähentää väsymystä kestävyyssuorituksessa. Täydelliset polvimittaiset sukat pidempiin juoksuihin ja suojaamaan naarmuilta metsässä.

  • Ohut profiili kevyellä vaimennuksella
  • Hengittävä päällysosa
  • Kevyt Olefin-kuitu poistaa kosteutta ja kuivuu nopeasti
  • Ei hierrä

46 % Olefin / 43 % Nylon / 11 % Spandex


Asiakasarvosana yli 4.8 / 5.0 (valmistajan sivulta).


Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia juoksuun. Valikoimastamme löytyy täydelliset juoksusukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Kokotaulukko

Swiftwick-sukkien koko on hyvin täsmällinen. Jos jalkasi koko on kahden kokoluokan rajalla, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Swiftwick-kokoSMLXL
Euro-koko35-3839-4243-4546-48


Vaihto- ja palautusoikeus

Valitse sinulle sopiva koko yllä olevan kokotaulukon mukaan. Jos kuitenkin käy niin, että haluat vaihtaa kokoa tai tehdä palautuksen, sinulla on 30 vuorokauden mittainen vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Huomaathan kuitenkin, että sukkien täytyy olla hygieniasyistä avaamattomia, muuten emme voi palauttaa kustannuksia. Voit lukea lisää vaihto- ja palautuspolitiikastamme sopimusehdoista.

Toimitus

Toimitamme nopeasti ja varmasti suoraan Suomen varastoltamme. Toimituskulut Suomeen 7,90 € ja ilmainen toimitus vähintään 75 € ostoksiin. Kaikissa toimitusvaihtoehdoissa on seuranta.