|
PURSUIT Four - merinovillasukat juoksuun ja pyöräilyyn
PURSUIT Four - merinovillasukat juoksuun ja pyöräilyyn PURSUIT Four - merinovillasukat juoksuun ja pyöräilyyn
Swiftwick

PURSUIT Four - merinovillasukat juoksuun ja pyöräilyyn

UNISEX. Tekniset keskikorkeat merinovillasukat juoksuun ja pyöräilyyn. Erinomainen lämmön- ja kosteudensäätely ympäri vuoden.

27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
10%

ESIMERKKILAJIT: JUOKSU - POLKUJUOKSU - PYÖRÄILY


Tilaamalla 3 kpl tai enemmän, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Tekniset keskikorkeat merinovillasukat juoksuun ja pyöräilyyn. Keskikorkea varsi (10 cm). Luonnollinen merinovilla on uusiutuva ja ympäristöä säästävä luonnonvara. Sopii kaikkiin vuodenaikoihin - merinovilla viilentää kesällä ja lämmittää talvella sekä imee kosteutta ilman märkää tunnetta. Keskikorkea varsi nousee pohkeen alapuolelle ja sen kaksinkertainen rakenne antaa lisätukea pyöräilyyn ja polkujuoksuun.

  • Kestävä rakenne myös kovaan kulutukseen joutuvissa osissa lujien kuitujen ansiosta
  • Mukautuva vaimennus takaa mukavuuden ja suorituskyvyn
  • Pehmeä, luonnollinen merinovilla
  • Ei hierrä

63 % Merinovilla / 35 % Nylon / 2 % Spandex


Asiakasarvosana yli 4.8 / 5.0 (valmistajan sivulta).


Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia juoksuun. Valikoimastamme löytyy täydelliset juoksusukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Kokotaulukko

Swiftwick-sukkien koko on hyvin täsmällinen. Jos jalkasi koko on kahden kokoluokan rajalla, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Swiftwick-kokoSMLXL
Euro-koko35-3839-4243-4546-48


Vaihto- ja palautusoikeus

Valitse sinulle sopiva koko yllä olevan kokotaulukon mukaan. Jos kuitenkin käy niin, että haluat vaihtaa kokoa tai tehdä palautuksen, sinulla on 30 vuorokauden mittainen vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Huomaathan kuitenkin, että sukkien täytyy olla hygieniasyistä avaamattomia, muuten emme voi palauttaa kustannuksia. Voit lukea lisää vaihto- ja palautuspolitiikastamme sopimusehdoista.

Toimitus

Toimitamme nopeasti ja varmasti suoraan Suomen varastoltamme. Toimituskulut Suomeen 7,90 € ja ilmainen toimitus vähintään 75 € ostoksiin. Kaikissa toimitusvaihtoehdoissa on seuranta.