|
MAXUS One - vaimennetut matalat sukat juoksuun
MAXUS One - vaimennetut matalat sukat juoksuun
Swiftwick

MAXUS One - vaimennetut matalat sukat juoksuun

UNISEX. Tekniset vaimennetut nilkkasukat juoksuun. Maksimaalinen vaimennus.

23,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
10%

ESIMERKKILAJIT: JUOKSU


Tilaamalla 3 kpl tai enemmän, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Tekniset nilkkasukat juoksuun. Matala varsi (2,5 cm). MAXUS on ideaalinen valinta sinulle, joka haluat hyvin vaimennetun sukan ilman kompromisseja istuvuuden ja suorituskyvyn suhteen. Rento kompressio ja mukava istuvuus. Pohjan kuidut siirtävät kosteutta 40 % paremmin kuin kilpailevat materiaalit. Sukka on päältä ohut, joka takaa hyvän hengittävyyden. Matala varsi nousee juuri nilkan yläpuolelle tukemaan ja suojaamaan kengiltä, joissa on korkeampi takaosa.

  • Maksimaalinen vaimennus
  • Rento kompressio
  • Hengittävä päällysosa
  • Ei hierrä

64 % Polyester / 24 % Nylon / 10 % Olefin / 2 % Spandex


Asiakasarvosana yli 4.9 / 5.0 (valmistajan sivulta).


Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia juoksuun. Valikoimastamme löytyy täydelliset juoksusukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Kokotaulukko

Swiftwick-sukkien koko on hyvin täsmällinen. Jos jalkasi koko on kahden kokoluokan rajalla, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Swiftwick-kokoSMLXL
Euro-koko35-3839-4243-4546-48


Vaihto- ja palautusoikeus

Valitse sinulle sopiva koko yllä olevan kokotaulukon mukaan. Jos kuitenkin käy niin, että haluat vaihtaa kokoa tai tehdä palautuksen, sinulla on 30 vuorokauden mittainen vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Huomaathan kuitenkin, että sukkien täytyy olla hygieniasyistä avaamattomia, muuten emme voi palauttaa kustannuksia. Voit lukea lisää vaihto- ja palautuspolitiikastamme sopimusehdoista.

Toimitus

Toimitamme nopeasti ja varmasti suoraan Suomen varastoltamme. Toimituskulut Suomeen 7,90 € ja ilmainen toimitus vähintään 75 € ostoksiin. Kaikissa toimitusvaihtoehdoissa on seuranta.