|
PURSUIT HIKE Six Light - merinovillasukat vaellukseen ja retkeilyyn
PURSUIT HIKE Six Light - merinovillasukat vaellukseen ja retkeilyyn
Swiftwick

PURSUIT HIKE Six Light - merinovillasukat vaellukseen ja retkeilyyn

UNISEX. Tekniset korkeat merinovillasukat vaellukseen ja retkeilyyn. Kevyt yläosa ja vaimennus jalan alla. Ideaalinen valinta päivävaelluksille ja retkeilyyn.

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
10%

ESIMERKKILAJIT: RETKEILY - VAELTAMINEN


Tilaamalla 3 kpl tai enemmän, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Kevyt vaimennus jalan alla päivävaelluksille ja retkeilyyn. Korkea varsi (15 cm).

Katso PURSUIT HIKE Six Medium, jos haluat ylimääräistä vaimennusta useamman päivän vaelluksille.

Pehmeän ja luonnollisen merinovillakuidun ja Olefin-kuidun ylivoimaiset kosteutta siirtävät ominaisuudet takaavat luokkansa parhaat ja kuivimmat vaellussukat. Nämä sukat pitävät sinut lämpimänä talvella ja viileänä kesällä sekä takaavat maksimaalisen kuivuuden päiväretkistä useamman päivän vaelluksiin. Olosi pysyy mukavana ja jalkasi ilman hiertymiä niin pitkään kuin retkesi kestää.

  • Luonnollisen merinovillan ja Olefin-kuidun ylivoimaiset kosteutta siirtävät ominaisuudet takaavat luokkansa kuivimmat vaellussukat, mukavasti ja ilman hiertymiä
  • Käytä ympäri vuoden - pitää lämpimänä talvella ja viileänä kesällä
  • Siirtää kosteutta ja pitää jalat kuivina, hajuttomina ja ilman hiertymiä
  • Saumaton varvasosa estää hankaamisen varpaiden ympäriltä ja takaa mukavan istuvuuden
  • Kevyt yläosa ja vaimennus jalan alla - sopii vaelluskenkiin ja saappaisiin ja on ideaalinen päivävaelluksille ja retkille
  • Korkea varsi on juuri sopivan mittainen estämään naarmut ja iskut
  • Ei hierrä

63 % Merinovilla / 18 % Nylon / 15 % Olefin / 4 % Spandex

Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia juoksuun. Valikoimastamme löytyy täydelliset juoksusukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Kokotaulukko

Swiftwick-sukkien koko on hyvin täsmällinen. Jos jalkasi koko on kahden kokoluokan rajalla, suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Swiftwick-kokoSMLXL
Euro-koko35-3839-4243-4546-48


Vaihto- ja palautusoikeus

Valitse sinulle sopiva koko yllä olevan kokotaulukon mukaan. Jos kuitenkin käy niin, että haluat vaihtaa kokoa tai tehdä palautuksen, sinulla on 30 vuorokauden mittainen vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Huomaathan kuitenkin, että sukkien täytyy olla hygieniasyistä avaamattomia, muuten emme voi palauttaa kustannuksia. Voit lukea lisää vaihto- ja palautuspolitiikastamme sopimusehdoista.

Toimitus

Toimitamme nopeasti ja varmasti suoraan Suomen varastoltamme. Toimituskulut Suomeen 7,90 € ja ilmainen toimitus vähintään 75 € ostoksiin. Kaikissa toimitusvaihtoehdoissa on seuranta.