|
Miesten ultimaattinen juoksupaketti
Miesten ultimaattinen juoksupaketti Miesten ultimaattinen juoksupaketti Miesten ultimaattinen juoksupaketti Miesten ultimaattinen juoksupaketti Miesten ultimaattinen juoksupaketti Miesten ultimaattinen juoksupaketti Miesten ultimaattinen juoksupaketti

Miesten ultimaattinen juoksupaketti

Tässä paketissa on kaikki, mitä juoksija aluspukeutumiseen tarvitsee ja vielä säärystimet palautumiseen sekä 25 % alennuskuponki tuleviin ostoksiin!

198,83 €
315,60 €
Alennus päättyy
Saatavuus Varastossa

Black Friday -tarjous 29.11. asti! (tai niin kauan kuin tuotteita riittää)

Tilaa huoletta lahjaksi - kaikilla Black Friday -tarjoustuotteilla pidennetty palautusoikeus 31.12.2020 asti (normaalit ehdot pätevät).

Tässä ultimaattisessa juoksupaketissa on kaikki, mitä miesjuoksija tarvitsee aluspukeutumiseen:

- Tritanium: eXtend High Performance - miesten pitkähihainen kompressiopaita

- Tritanium: eXtend High Performance - miesten kompressiotrikoot

- Runderwear: miesten urheilubokserit

- Aerodaks: miesten ultrakevyet urheilualushousut

- Swiftwick: VISION Five Winter - tekniset merinovillasukat

- Tritanium: eXtend Low - kompressiosäärystimet palautumiseen

- 25 % alennuskuponki tuleviin ostoksiin (toimitetaan erillisenä kirjeenä)

Tritanium: eXtend High Performance - miesten pitkähihainen kompressiopaita

Tritanium eXtend Performance -kompressiopaita on pitkäjänteisen kotimaisen kehitystyön lopputulos, jonka myötä kompressiotekstiilin hyödyt ja käyttöominaisuudet on viety entistäkin pidemmälle. Huippuluokan materiaalit yhdessä anatomisen muotoilun kanssa takaavat poikkeuksellisen käyttömukavuuden vaativissakin olosuhteissa ja paidan optimaalisesti suunnattu kompressiopaine mahdollistaa lihasten saumattoman yhteistyön, sekä optimoi ylävartalon asentoa suorituksen aikana. eXtend-kompressiopaidan avulla saavutat maksimaalisen harjoituksen aikaisen suorituskyvyn, vähennät vammariskiä sekä tehostat harjoituksen jälkeistä palautumista.

Tritanium: eXtend High Performance - miesten kompressiotrikoot

Tritanium eXtend Performance -kompressiohousut ovat pitkäjänteisen kotimaisen kehitystyön lopputulos, jonka myötä kompressiotekstiilien hyödyt ja käyttöominaisuudet on viety entistäkin pidemmälle. Huippuluokan materiaalit ja korotettu vyötäröosa takaavat poikkeuksellisen käyttömukavuuden vaativissakin olosuhteissa ja optimaalisesti suunnattu kompressiopaine yhdessä anatomisen muotoilun kanssa mahdollistavat alaraajojen isojen lihasryhmien saumattoman yhteistyön. Housujen avulla saavutat maksimaalisen harjoituksen aikaisen suorituskyvyn, vähennät vammariskiä sekä tehostat harjoituksen jälkeistä palautumista.

Runderwear: miesten urheilubokserit

Miesten Runderwear-urheiluboksereissa on leveä sisäosa, joka suojaa reisiä ja silikonisaumat lahkeissa, jotka pitävät housut paikoillaan harjoituksen ajan.

 • Ei hiertymiä, takuulla
 • 360° saumaton teknologia leveällä suojaavalla sisäosalla
 • Hengittävä, kosteutta poistava rakenne
 • Kevyt ja kestävä tekninen materiaali
 • 92 % polyamidi, 8 % elastaani - konepestävä 40 asteessa

Runderwear-urheilubokserit on suunniteltu niin, että ne tarjoavat modernin istuvuuden yhdistettynä poikkeukselliseen mukavuuteen ja tukevuuteen. Leveä sisäosa suojaa reisiä ja silikonisaumat lahkeissa pitävät housut paikoillaan harjoituksen ajan. 360° saumattoman teknologian ansiosta housuissa ei ole sivusaumoja eikä ylimääräisiä lappuja vähentäen huomattavasti riskiä ihon ärsytykseen. Huolellisesti sijoitetut mikroreiät tekevät kankaasta hengittävän, optimoimalla ilman virtauksen ja lämpötilan hallinnan. Kevyt, tekninen kangas on kosteutta siirtävää ja poistaa hien iholta nopeasti pitäen sinut kuivana suorituksen aikana. Nämä palkitut alushousut eivät tee hiertymiä, takuulla.

Kestävät erinomaisesti konepesua. Housut tuntuvat uusilta vielä lukemattomien konepesukertojen jälkeenkin!

Aerodaks: miesten ultrakevyet urheilualushousut

Australiassa suunnitellut ja valmistetut sekä Suomessa testatut AERODAKS-alushousut juoksuun. Nämä eivät hierrä eivätkä liimaudu ihoon märälläkään kelillä.

Miesten AERODAKS-alushousut ovat kevyet ja tukevat, eivätkä ne hierrä ollenkaan edes märällä tai hiostavalla kelillä. Ne ovat siis ihanteellinen valinta etenkin kestävyysjuoksuun ja suunnistukseen, mutta sopivat muuhunkin urheiluun loistavasti.

Swiftwick: VISION Five Winter - tekniset merinovillasukat

Voit melkein tuntea takkatulen lämmön ja kupin kuumaa kaakaota käsissäsi - luontoretkien innoittamassa VISION Winter -mallistossa yhdistyvät luonnollisen merinovillan ja tekokuitujen parhaat ominaisuudet pitäen jalkasi lämpiminä, kuivina ja hiertymättöminä. Piditpä näitä sukkia vaeltaessa, juostessa, pyöräillessä tai rentoutuessa, ne takaavat sinulle varmasti mukavat oltavat.

 • Luonnollinen merinovilla siirtää kosteuden pois jaloistasi, pitäen ne kuivina ja hiertymättöminä
 • Ympärivuotinen lämpötilakontrolli pitää sinut lämpimänä talvella ja viileänä kesällä
 • Maltillinen vaimennus takaa mukavuuden koko päiväksi ja kompressio tukee jalkaa sekä pitää sukan paikallaan
 • Ohut ja hengittävä päällinen pitää jalat viileinä
 • Keskikorkea varsi nousee pohkeelle antamaan suojaa ja lämmittämään
 • Ei hierrä

48 % Merinovilla / 43 % Nylon / 9 % Spandex

Tritanium: eXtend Low - kompressiosäärystimet palautumiseen

Tritanium eXtend Low -kompressiosäärystimet ovat pitkäjänteisen ja innovatiivisen kehitystyön lopputulos. Säärystimien tieteellisesti optimoitu asteittaisen matala kompressiopaine (10-15 mmHg), tekniset ominaisuudet ja huippuluokan materiaalit muodostavat korkealaatuisen kokonaisuuden, jonka ansiosta jalkojen lihaksisto palautuu nopeammin harjoituksen jälkeisestä rasituksesta ja tätä kautta valmistaa lihaksistoa jo uutta harjoitusta varten. Kompressiosäärystimien käytöstä hyötyvät niin aktiiviharrastajat kuin kilpaurheilijatkin.