|
Naisten ultimaattinen juoksupaketti
Naisten ultimaattinen juoksupaketti Naisten ultimaattinen juoksupaketti Naisten ultimaattinen juoksupaketti Naisten ultimaattinen juoksupaketti Naisten ultimaattinen juoksupaketti Naisten ultimaattinen juoksupaketti Naisten ultimaattinen juoksupaketti

Naisten ultimaattinen juoksupaketti

Tässä paketissa on kaikki, mitä juoksija aluspukeutumiseen tarvitsee ja vielä säärystimet palautumiseen sekä 25 % alennuskuponki tuleviin ostoksiin!

197,55 €
340,60 €
Alennus päättyy
Saatavuus Varastossa

Black Friday -tarjous 29.11. asti! (tai niin kauan kuin tuotteita riittää)

Tilaa huoletta lahjaksi - kaikilla Black Friday -tarjoustuotteilla pidennetty palautusoikeus 31.12.2020 asti (normaalit ehdot pätevät).

Tässä ultimaattisessa juoksupaketissa on kaikki, mitä naisjuoksija tarvitsee aluspukeutumiseen:

- Tritanium: eXtend High Performance - naisten pitkähihainen kompressiopaita

- Tritanium: eXtend High Performance - naisten kompressiotrikoot

- Runderwear: urheiluliivit

- Runderwear: naisten urheiluhipsterit

- Swiftwick: VISION Five Winter - tekniset merinovillasukat

- Tritanium: eXtend Low - kompressiosäärystimet palautumiseen

- 25 % alennuskuponki tuleviin ostoksiin (toimitetaan erillisenä kirjeenä)

Tritanium: eXtend High Performance - naisten pitkähihainen kompressiopaita

Tritanium eXtend Performance -kompressiopaidassa yhdistyvät ensi kertaa kompressiotekstiilien maksimaaliset hyödyt sekä liikeratoja rajoittamaton täydellinen anatominen istuvuus. Tämän ensimmäisen niin sanotun toiminnallisen kompressiopaidan ensiluokkaiset materiaalit yhdessä optimaalisesti suunnatun kompressiopaineen kanssa takaavat poikkeuksellisen käyttömukavuuden lajista riippumatta ja paidan avulla parannetaan myös ylävartalon asentoa / ryhtiä suorituksen aikana. eXtend-kompressiopaidan avulla saavutat maksimaalisen harjoituksen aikaisen suorituskyvyn, vähennät vammariskiä sekä tehostat harjoituksen jälkeistä palautumista. Erittäin korkealaatuinen eXtend Performance -kompressiopaita soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan, urheiluun ja harjoitteluun.

Tritanium: eXtend High Performance - naisten kompressiotrikoot

Tritanium eXtend Performance -kompressiotrikoissa yhdistyvät ensi kertaa kompressiotekstiilien maksimaaliset hyödyt sekä jalkojen liikeratoja rajoittamaton täydellinen anatominen istuvuus. Pitkän kehitystyön läpikäyneiden niin sanottujen toiminnallisten kompressiotrikoiden ensiluokkaiset materiaalit yhdessä optimaalisesti suunnatun kompressiopaineen sekä korkean joustavan vyötäröosan kanssa takaavat poikkeuksellisen käyttömukavuuden lajista riippumatta. Trikoiden avulla saavutat maksimaalisen harjoituksen aikaisen suorituskyvyn, vähennät vammariskiä sekä tehostat harjoituksen jälkeistä palautumista. Erittäin korkealaatuiset eXtend Performance -kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan, urheiluun ja harjoitteluun.

Runderwear: urheiluliivit

Naisten Runderwear-urheiluliivit antavat parhaan mahdollisen tuen mukavuudesta tinkimättä.

 • Superpehmeä tekninen materiaali
 • Klassinen painijanselkä
 • Säädettävät, luistamattomat hihnat
 • Tukea antava, joustava nauha

Superpehmeä tekninen materiaali - hengittävä ja kosteutta siirtävä kangas, joka parantaa ilmavirtausta ja poistaa nopeasti hikeä kehosta. Lisäksi materiaali on pehmeä ihoa vasten, mikä vähentää merkittävästi hankautumisen riskiä.

Klassinen painijanselkä - tarjoaa erinomaisen tuen selän alueelle ja antaa klassisen ilmeen. Säädettävät hakaset menevät kolmeen eri asentoon.

Säädettävät, luistamattomat hihnat - hihnat ovat kapeat ja kevyet sekä erittäin pehmeät suojaten hartioita. Ne ovat myös säädettävät, minkä avulla löydät oikean istuvuuden helposti.

Tukea antava, joustava alanauha - joustava alanauha antaa hyvän tuen ja on mukava ihoa vasten, mikä jälleen auttaa vähentämään hankautumisen riskiä.

Runderwear: naisten urheiluhipsterit

Naisten Runderwear-urheiluhipsterit ovat erittäin mukavat ja hyvin istuvat. Saumaton ja hiertämätön rakenne.

 • Ei hiertymiä, takuulla
 • 360° saumaton teknologia
 • Hengittävä, kosteutta poistava rakenne
 • Kevyt ja superpehmeä tekninen materiaali
 • 92 % polyamidi, 8 % elastaani - konepestävä 40 asteessa

Runderwear-urheiluhipsterit on suunniteltu niin, että ne tarjoavat modernin istuvuuden yhdistettynä poikkeukselliseen mukavuuteen ja tukevuuteen. 360° saumattoman teknologian ansiosta housuissa ei ole sivusaumoja eikä ylimääräisiä lappuja vähentäen huomattavasti riskiä ihon ärsytykseen. Huolellisesti sijoitetut mikroreiät tekevät kankaasta hengittävän, optimoimalla ilman virtauksen ja lämpötilan hallinnan. Kevyt, tekninen kangas on kosteutta siirtävää ja poistaa hien iholta nopeasti pitäen sinut kuivana suorituksen aikana. Nämä palkitut alushousut eivät tee hiertymiä, takuulla.

Kestävät erinomaisesti konepesua. Housut tuntuvat uusilta vielä lukemattomien konepesukertojen jälkeenkin!

Swiftwick: VISION Five Winter - tekniset merinovillasukat

Voit melkein tuntea takkatulen lämmön ja kupin kuumaa kaakaota käsissäsi - luontoretkien innoittamassa VISION Winter -mallistossa yhdistyvät luonnollisen merinovillan ja tekokuitujen parhaat ominaisuudet pitäen jalkasi lämpiminä, kuivina ja hiertymättöminä. Piditpä näitä sukkia vaeltaessa, juostessa, pyöräillessä tai rentoutuessa, ne takaavat sinulle varmasti mukavat oltavat.

 • Luonnollinen merinovilla siirtää kosteuden pois jaloistasi, pitäen ne kuivina ja hiertymättöminä
 • Ympärivuotinen lämpötilakontrolli pitää sinut lämpimänä talvella ja viileänä kesällä
 • Maltillinen vaimennus takaa mukavuuden koko päiväksi ja kompressio tukee jalkaa sekä pitää sukan paikallaan
 • Ohut ja hengittävä päällinen pitää jalat viileinä
 • Keskikorkea varsi nousee pohkeelle antamaan suojaa ja lämmittämään
 • Ei hierrä

48 % Merinovilla / 43 % Nylon / 9 % Spandex

Tritanium: eXtend Low - kompressiosäärystimet palautumiseen

Tritanium eXtend Low -kompressiosäärystimet ovat pitkäjänteisen ja innovatiivisen kehitystyön lopputulos. Säärystimien tieteellisesti optimoitu asteittaisen matala kompressiopaine (10-15 mmHg), tekniset ominaisuudet ja huippuluokan materiaalit muodostavat korkealaatuisen kokonaisuuden, jonka ansiosta jalkojen lihaksisto palautuu nopeammin harjoituksen jälkeisestä rasituksesta ja tätä kautta valmistaa lihaksistoa jo uutta harjoitusta varten. Kompressiosäärystimien käytöstä hyötyvät niin aktiiviharrastajat kuin kilpaurheilijatkin.