|

Kaikki tuotteet

24 Tuotetta

Täältä löydät kaikki valikoimassamme olevat sukat ja alusvaatteet.

Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia urheiluun. Valikoimastamme löytyy täydelliset urheilusukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin.

Käyttäjät ympäri maailmaa rakastavat Swiftwick-sukkia, minkä ansiosta ne ovat saavuttaneet heiltä loistavat arvosanat, keskiarvolla yli 4.8 / 5.0.

Olemme testanneet kaikki Swiftwick-sukat Suomessa. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Katso myös miesten AERODAKS-juoksualushousut. Ne ovat kevyet ja hiertämättömät eivätkä kerää kosteutta märällä tai kuumallakaan kelillä. Ne sopivat siis täydellisesti juoksuun kylmästä syyssateesta kesän helteisiin.

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat tekniset Runderwear-alusvaatteet, jotka ovat saumattomia eivätkä varmasti hierrä missään olosuhteissa. Runderwear on virallinen England Athleticsin urheilualusvaatekumppani.

Osta 3 tai enemmän samaa tuotetta, saat 10 % alennuksen.