|

Kompressiovaatteet

8 Tuotetta

Täältä löydät kompressiovaatteet ja -sukat, jotka joko auttavat sinua suoriutumaan paremmin tai palautumaan harjoittelusta ja kilpailuista.

Tritanium-tuotteet on kehitetty yhä parempia tuloksia ja tehokkaampaa palautumista systemaattisesti tavoitteleville urheilijoille. Tuotteiden teho perustuu tieteellisesti mitattuun asteittaiseen kompressiopaineeseen (mmHg), sekä kahteen eri kompressiopaineluokkaan, joiden avulla kehossa aikaansaadaan haluttu fysiologinen vaikutus. Lopputuloksena saavutetaan optimaalinen suoritusteho, nopeampi palautuminen sekä rasitus- ja urheiluvammojen huomattava vähentyminen.

Tritanium-tuotteet on suunniteltu ja testattu Suomessa.

Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, Yhdysvalloissa ja ne ovat urheilijoiden suunnittelemat. Alueen kuumat kesät ja vaihtelevat talvikelit inspiroivat suunnittelemaan ja valmistamaan erittäin kestäviä, hiertämättömiä ja jalassa hyvin istuvia sukkia. Valikoimastamme löytyy täydelliset sukat kaikkiin olosuhteisiin, kesäkuumista talven pakkasiin.

Käyttäjät ympäri maailmaa rakastavat Swiftwick-sukkia, minkä ansiosta ne ovat saavuttaneet loistavat arvosanat, keskiarvolla yli 4.8 / 5.0.

Olemme testanneet kaikki Swiftwick-sukat Suomessa. Meidän mielestämme Swiftwick-sukat ovat maailman parhaat sukat - kokeile, oletko samaa mieltä!

Osta 3 tai enemmän samaa tuotetta, saat 10 % alennuksen.