ONKO SINULLA URHEILUSEURA, JOUKKUE TAI TREENIPORUKKA JA HALUAT KÄYTTÖÖNNE VARUSTEITA SOPIMUSHINNOIN?


Teemme seurasopimuksia edustamiemme Swiftwick-, Aerodaks- ja Runderwear-tuotteiden käytöstä. Sopimuksen kanssa seurasi, joukkueesi tai treeniporukkasi saa meiltä tuotteet aina etuhintaan.

- Maailmanluokan tuotteet kaikkien seuralaisten käyttöön edulliseen hintaan

- Varasto ja tuotetuki Suomessa, kaikkia tuotteita hyvin saatavilla

- Saatavilla valmistajien koko tuotevalikoima

- Näiden tuotteiden lisäksi meiltä saa urheiluvaatteet, juomapullot, ym. varusteet oman seuran tai joukkueen logolla - kysy lisää!


Swiftwick: Urheilijoiden suunnittelemat Swiftwick-sukat valmistetaan Tennesseessä, USA:ssa pienessä paikallisessa tehtaassa. Sukat ovat erittäin laadukkaat ja kestävät ja niillä on hyvin korkea käyttäjätyytyväisyys. Swiftwick-sukat eroavat tavallisesta urheilusukasta kestävyydellä, mukavuudella ja kosteudensiirto-ominaisuuksillaan. Valikoimassa on paljon eri malleja ja värivaihtoehtoja eri tarkoituksiin, esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, retkeilyyn ja kuntosalille.

Runderwear: Uniikki tuotesarja saumattomia ja hiertämättömiä urheilualusvaatteita. Suunniteltu etupäässä juoksuun, mutta sopivat loistavasti myös muuhun urheiluun, esimerkiksi pyöräilyyn. Runderwear on voittanut monia palkintoja ja tuotteet ovat käytössä kestäviä ja erittäin pidettyjä. Runderwear on myös virallinen England Athleticsin urheilualusvaatekumppani.

Aerodaks: Miesten urheilualushousut, jotka on suunniteltu etupäässä juoksuun. Monet ultrajuoksijat käyttävät Aerodakseja niiden keveyden ja hiertämättömyyden vuoksi. Valmistettu Australiassa paikallisessa tehtaassa.


Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla info@juokseville.fi. Annamme lisätietoa sopimuksesta ja alennuksista. Ota rohkeasti yhteyttä, teemme mielellämme yhteistyötä!

Kyllä, lähetä minulle lisätietoa yhteistyömahdollisuudesta: